Werkwijze

1. Advies

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden. Ons team kan meedenken met uw wensen en hierbij de vertaalslag maken naar de commerciƫle en technische aspecten van de productie. Dit kan zowel telefonisch, via mail en persoonlijk. U bent altijd welkom om langs te komen voor een gesprek! Doordat wij uitsluiting maatwerk leveren hebben wij helaas geen showroom, wel kunt u het materiaal en onze werkplaats bekijken.

2. Offerte op maat

Nadat het duidelijk is wat uw wensen zijn maken wij een vrijblijvende offerte. Mochten er daarna nog vragen zijn dan lichten wij de offerte graag toe. Als de offerte akkoord is gaan de vakmannen uit onze tekenkamer voor u aan de slag.

3. Tekening

Naar aanleiding van de offerte en het voorafgaande contact gaan onze ervaren tekenaars aan de slag om uw wensen uit te voeren tot realistische en uitvoerbare plannen. Onze vakmensen werken dit meestal uit in een 3D tekening die eventueel naar u toe gestuurd kan worden voor akkoord. U krijgt dan een goed beeld hoe het er in het echt uit komt te zien. Als deze tekening akkoord is wordt de productie gestart.

4. Productie

Wij beschikken over een eigen machinepark waardoor alles in eigen fabriek vervaardigd wordt. In onze eigen werkplaats staan meerdere machines waaronder 2 lasersnijders, die het Blauwstaal in bijna elke vorm kan snijden, en meerdere kantbanken. Door de ervaring van onze lassers beschikken wij over een vakbekwame lasafdeling. Hierdoor kunnen praktisch alle wensen worden uitgevoerd.

5. Transport

Na de productie moet het eindproduct natuurlijk nog op de juiste locatie komen. U kunt het bij ons op komen halen maar wij kunnen ook het transport voor u regelen. Wij zorgen er altijd voor dat het materiaal goed ingepakt wordt waardoor het met het transporteren geen beschadigingen op kan lopen.

6. Eindresultaat

Eenmaal op locatie kan het geplaatst worden en daarna kan er worden genoten van het eindresultaat.