Mogelijkheden

Maatwerk

Blauwstaal.com heeft jaren lang ervaring in het produceren van Blauwstalen producten voor zowel bedrijven, interieurbouwers als particulieren. Wij denken graag mee met uw wensen en maken hierbij de vertaalslag naar de commerciƫle en technische aspecten van de productie. Wij hebben een eigen machinepark en ervaren lassers waardoor praktisch alles mogelijk is.

Keukens

Blauwstaal.com is gespecialiseerd in het leveren van Blauwstaal plaatwerk voor keukens, denk hierbij aan: fronten, zijwangen, achterwanden, plinten en overig maatwerk. Nieuwsgierig naar de prijzen, klik dan hier. Wij leveren geen volledige keukens maar wij kunnen u zeker in contact brengen met vakmensen waar wij regelmatig mee samenwerken.

Volle platen

Naast maatwerk kunnen wij u ook volle platen Blauwstaal leveren. De platen zijn verkrijgbaar in het formaat 3000x1500mm.

Webshop

Naast maatwerk hebben wij ook onze eigen webshop. Hier verkopen wij door ons zelf ontworpen exclusieve producten voor in huis en bezorgen dit binnen enkele werkdagen bij u thuis. Klik hier om direct naar de webshop te gaan.