Projecten

Achterwand

De achterwand van deze keuken is gemaakt van gevlamd Blauwstaal. Het materiaal combineert prachtig met de blauwe keuken. De vlam in de plaat maakt het geheel levendig.

Haardombouw

Deze Blauwstalen haardombouw is in 3 delen geleverd en heeft de klant zelf gemonteerd. Er zit een mat blanke coating overheen die zorgt voor een goede bescherming van het materiaal maar waardoor de unieke look behouden wordt.

Kubussen opticien

Voor een opticien in Brugge hebben wij deze mooie Blauwstalen kubussen gemaakt die als display wordt gebruikt voor de brillen.

Trap

Deze trap is bekleed met egaal Blauwstaal. Het plaatwerk is op de bestaande treden gemonteerd. Om roesten geheel te voorkomen is het Blauwstaal mat blank gepoedercoat.

Kast

Voor deze mooie kast heeft Blauwstaal.com het frame geleverd en heeft de klant zelf houten lades en een deur toegevoegd. Hierbij kan je zien dat Blauwstaal erg goed te combineren is met andere materialen zoals hout.

Schouw

Bij dit project heeft Blauwstaal.com het plaatwerk geleverd dat over een bestaande schouw is geplaatst. Er is gekozen voor Blauwstaal Egaal dat voor een strakke uitstraling zorgt maar toch mooi bij de klassieke houtkachel past.

Bedrijfsinrichting Staphorst

Voor een project in Staphorst heeft Blauwstaal.com de kantine mogen inrichten. Hierbij zijn verschillende meubels zoals het frame boven het aanrecht, kasten en een stamtafel gemaakt. De basis bestaat uit een frame van Blauwstalen kokers en dit is gecombineerd met mooie eikenhouten schappen en bladen. Daarnaast zijn de koker ook nog afgewerkt met een blanke poedercoating.

Keuken

De fronten van deze keuken zijn gemaakt van Blauwstaal gevlamd waardoor het een rustieke en levendige uitstraling heeft. Het blad is gemaakt van RVS, dit is niet alleen praktisch maar combineert ook erg mooi met het Blauwstaal.

Keuken

Bij deze keuken zijn de fronten gemaakt van Blauwstaal Gevlamd en is het gecombineerd met een RVS werkblad dat bij Mubo Metaal gemaakt is.

Haardombouw

Deze haardoombouw is gemaakt van Blauwstaal Egaal. Hierdoor heeft het een strakke maar toch levendige uitstraling.